Skip links
Servicii

Dezvoltare Web

Transformăm idei în experiențe online unice - de la site-uri simple la magazine online complexe.

Vă oferim soluții complete și personalizate pentru nevoile dumneavoastră online. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui hosting fiabil, a unei administrări eficiente a domeniilor, a unui site web întreținut și securizat sau a unor soluții avansate de dezvoltare web, suntem aici pentru a vă ajuta.

Hosting

Hosting

Oferim soluții de găzduire web fiabile și performante, adaptate nevoilor dvs. de afacere. Beneficiați de uptime garantat, suport tehnic 24/7 și o gamă variată de pachete de găzduire web, inclusiv opțiuni de partajare a serverelor, servere virtuale private (VPS) și servicii de găzduire dedicată.

Dezvoltarea Web

Dezvoltarea Web

Echipa noastră de experți în dezvoltare web vă ajută să transformați viziunea dvs. în realitate, oferind servicii complete de design și dezvoltare web. De la site-uri web de prezentare la platforme de comerț electronic complexe, suntem aici pentru a vă ajuta să vă construiți o prezență online puternică și profesională.

Nou

Consultanță Web

Fie că sunteți la început de drum sau aveți nevoie de o revizuire a strategiei online existente, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție. Oferim sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să luați decizii informate și să vă atingeți obiectivele online.

Exclusiv

Administrare Domenii

Echipa noastră vă asistă în înregistrarea și gestionarea domeniilor dvs., facilitând transferurile de domenii, gestionarea DNS-ului și asigurându-ne că domeniile dvs. sunt întotdeauna protejate și actualizate conform reglementărilor.

Magazine Online

Doriți să vă extindeți afacerea online? Oferim servicii de dezvoltare și implementare de magazine online personalizate, cu funcționalități avansate pentru gestionarea produselor, procesarea plăților și creșterea vânzărilor.

Componente Dezvoltare

Integrăm funcționalități avansate în site-ul dvs., cum ar fi urmărirea traficului, implementarea GDPR pentru conformitatea cu reglementările privind protecția datelor, formulare de contact personalizate, butoane call-to-action și optimizarea generală a experienței utilizator.

Limbaje de Programare

Limbaje de Programare

Echipa noastră de dezvoltatori este specializată într-o varietate de limbaje de programare și tehnologii web, inclusiv HTML, CSS, JavaScript, PHP și multe altele. Indiferent de cerințele dvs. tehnice, suntem aici pentru a vă oferi expertiza necesară pentru a vă construi site-ul dorit.

Mentenanță Website și Backup Website

Pentru a vă asigura că site-ul dvs. rămâne întotdeauna funcțional și în siguranță, oferim servicii profesionale de mentenanță regulată. Acest lucru include actualizări de securitate, monitorizare a performanței, optimizare a vitezei de încărcare și realizarea de backup-uri periodice pentru a vă proteja datele și conținutul site-ului.

Audit Web

Audit Web

Efectuăm analize complete ale site-ului dvs. pentru a identifica punctele slabe și pentru a oferi recomandări pentru îmbunătățiri. Folosind instrumente precum Google PageSpeed și Pingdom Tools , ne asigurăm că site-ul dvs. este optimizat pentru performanță, securitate și experiență utilizator.

Creștere Productivitate

Creștere Productivitate

Cu soluții de integrare avansate, vă ajutăm să vă îmbunătățiți eficiența și productivitatea online. Integrăm site-ul dvs. cu instrumente precum Facebook Pixel, Google Tag Manager, Google Analytics, Newslettere, Google My Business și multe altele pentru a vă ajuta să vă urmăriți performanța și să vă promovați afacerea.

Ne angajăm să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele online. Contactați-ne astăzi pentru a începe colaborarea și pentru a transforma ideile dvs. în realitate!

Contact Rapid:

    * prin trimiterea fromularului sunteți de acord cu termenii și condițiile IT&C TECH.