Skip links
IT&C TECH

Soluții IT

Maximizați funcționalitatea și eficiența afacerii cu personalul nostru IT dedicat și monitorizare 24/7.

Suntem aici pentru a vă oferi suportul și expertiza de care aveți nevoie pentru a vă gestiona eficient infrastructura IT. Indiferent de nevoile dvs., suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri. Iată câteva dintre categoriile de servicii pe care le oferim:

Data Center: Cloud privat și infrastructură IT completă de backup

Data Center: Cloud privat și infrastructură IT completă de backup

Oferim servicii de implementare și gestionare a cloudului privat pentru a vă asigura că datele și aplicațiile dvs. sunt întotdeauna accesibile și în siguranță.

File Server și Soluții de protecție a datelor (Backup)

File Server și Soluții de protecție a datelor (Backup)

Implementăm și gestionăm soluții de file server și backup pentru a vă asigura că datele dvs. sunt întotdeauna disponibile și protejate împotriva pierderilor.

Office 365

Office 365

Facilităm migrarea și gestionarea platformei Office 365 pentru a vă îmbunătăți colaborarea și productivitatea echipelor dvs., asigurând în același timp securitatea și conformitatea.

Soluții Antivirus

Soluții Antivirus

Oferim soluții antivirus avansate pentru a proteja rețeaua și dispozitivele dvs. împotriva unui spectru larg și în continuă evoluție de amenințări cibernetice.

Soluții de Telefonie IP

Soluții de Telefonie IP

Implementăm sisteme de telefonie IP moderne și scalabile pentru a vă sprijini nevoile de comunicare ale companiei dvs. într-un mod eficient și economic.

Soluții de Licențiere

Oferim servicii de consultanță și achiziționare de licențe software pentru a vă asigura că sunteți mereu conform cu cerințele legale și că aveți acces la cele mai recente tehnologii.

Soluții IT de Protecție Antispam

Soluții IT de Protecție Antispam

Implementăm soluții puternice de protecție antispam pentru a vă ajuta să gestionați eficient fluxul de e-mailuri și să vă protejați rețeaua împotriva amenințărilor malware și phishing.

Achiziții IT

Achiziții IT

Vindem echipamente IT de înaltă calitate și lucrăm direct cu furnizorii pentru a vă oferi condiții speciale, inclusiv prețuri competitive și garanții extinse.

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea companiei dvs., suntem aici pentru a vă oferi soluții IT de încredere și suport tehnic specializat. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre cum putem să vă ajutăm să vă optimizați infrastructura IT și să vă atingeți obiectivele de afaceri!

Contact Rapid:

    * prin trimiterea fromularului sunteți de acord cu termenii și condițiile IT&C TECH.